Kategorier
Berlin Stockholm

”Man bag” tips för att smälta in i NYC

”Man bag” tips för att smälta in i NYC

Läser i ännu en NYC-blogg om hur jag bör vara klädd för att se ut som en local. Inga sneakers utan bekväma men snygga skor, jeans och svart tischa. Ingen ryggsäck utan istället en ”man bag”. Här fick jag googla, man bag är helt enkelt en väska du hänger över ena axeln. Funderar på min gamla gasmaskväska. Ska kolla hur väl Fuji X-T1 ryms i den. I  Manchester måste jag ha lyckats smälta in för vid tre tillfällen kom infödingar och frågade mig om vägen.

På bussen hem kommer en man och frågar om han får sätta sig bredvid mig. ”Om du törs”, svarar jag. ”Bredvid Matti, så var det väl? Du var min lekledare när jag var liten.” Försöker sen komma på vem han är utan att lyckas. Ja ja, har väl haft uppemot 900 elever genom åren. Får se om jag kollar i gamla skolkataloger efter honom eller ej.

Köper till sist en Manhattan-karta.  Älskar kartor – och väskor/ryggsäckar. Kanske köper jag ändå en ”man bag” inför resan, och snygga bekväma skor för NYC-promenaderna.

Berlinnatt
Berlinnatt
Spårvagn i berlinnatten
Spårvagn i berlinnatten

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 svar på ””Man bag” tips för att smälta in i NYC”

Mycket snygga väskor! Behöver dock hålla ner kostnaderna så det lutar åt att jag använder gasmaskväskan. Testade nyss, och X1oo får plats i lilla ytterfacket, X-T1 utan problem i huvudfacket.

Stängt för kommentering.