Nästan Facebook, egentligen inte ens nära

Nästan Facebook, egentligen inte ens nära

I helgen var det nästan, nästan, nästan, det vill säga egentligen inte ens nära, att jag anslöt mig till Facebook. Tänkte åtminstone på att det kunde vara bra att få lite koll på till exempel antirastiska demonstrationer, eller event som utställningar. Men, sen är steget inte långt till att vilja ladda upp bilder. Läser en notis i kvällstidningen med rubriken ”Så hamnar din selfie hos spionorganisationen NSA”, och det blev lika fullständigt uteslutet att joina fejan som det i princip alltid varit.

Robert-Frank-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

2 svar på ”Nästan Facebook, egentligen inte ens nära”

  1. Ska man vara sån är nog inte facebook värre än resten av nätet. För egen del så finns det nog en tillräcklig mängd att min närvaro på just fejjan gör varken från eller till på den punkten.

    Menmen, bara du inte försvinner helt så tänker inte jag klaga 😉

  2. Har inget behov av att synas egentligen. Vore iofs kul med bättre statistik här, men det är inget jag bryr mig jättemkt om heller. Även om jag ngn enstaka gång tappar sugen och tänker mig ett längre uppehåll, så varar den känslan sällan längre än ett par dgr 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.