Kategorier
Stockholm

Där solen kommer åt

Där solen kommer åt

Kraaa kraaa kraaa… – iiiyä iiiyä iiyä iiyä -surrrRRRRRRrrrrrRrrrrRRRRRRrrr – Kraaa kraaa kraaa kraaa – Krokrokro krokro – surrrrRRRRrrrRRRrrr – tju tju tju tju tju tju tju

Vaknar klockan fyra och kan omöjligen somna om. För många ljud utanför mitt vidöppna fönster. Getingsurret är det överlägset värsta, de övriga stör mig inte nämnvärt. Men GETINGSURRET! Helt i paritet med mina grannars kvällsborrande i sina väggar, som fortfarande pågår över en månad efter att de köpt sina lägenheter.

Där solen kommer åt
Där solen kommer åt

Lite jobbigt är det när det dessutom är så varmt på kvällen att jag inte kan somna förr’n en bra bit efter midnatt. Men det passar bra med ett fotbolls-VM med kvällsmatcher.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

8 svar på ”Där solen kommer åt”

Det kanske är läge att fixa till en ram med myggnät;)
Ang borrande grannar. Här blev det bostadsrätter för c:a 15 månader sedan. Jag tror att folk är tokiga. Det var en familj som köpte lägenheten och snabbt som renoverade och sålde. In kommer en ny familj och.. nu är det full fart med borrmaskiner m.m nya idéer.
Jag vet inte hur det är med er Bostadsrättsförening. Vi hörde för oss om man nu ville byta ner sig till en mindre lägenhet, tvärstopp. Ni kan inte byta lägenhet. Nu blir det mindre roligt eftersom ett byte börjar bli aktuellt.
På tal om annat. Köpte igår X-T1:an och köpte Joel Brogmars 18glugg.
Kanske siktar jag in mej på en tripp till Uppsala;)
/Sven

Grattis till en ny, och fin, kamera. Vad ska Joel köra för glugg nu, vet du det? Vad gör man i Uppsala?
Kan tänka mig att det är svårt i varje bostadsrättsförening att byta ner sig, men kanske beroende på hur många hyresgäster de har kvar. Men annars är det samma här, många nya ägare när de gamla ser chansen att göra sig en hacka.
Har arrangerat gardinen som ett myggnät och det fungerar skapligt, hittills.

Uppsala är ganska okänd mark för mig. Har bara bilat förbi, så nu är tanken upptäcka lite av det inte sätt från bilen.
Jo, Joel hade köpt upp sig på en Fujinon XF 23/1.4 R vid sitt Japan besök.
Ha det bra Matti//Sven

Stängt för kommentering.