Kategorier
Berlin

Berlin dag 2 – sexpack

Berlin dag 2 – sexpack

Ligger i bingen efter frukosten och funderar över dagens bana. Ser att Berlin Bier shop faktiskt ligger nära Turmstrasse där jag var i går. Så går det när  man inte är tillräckligt noggrann. Tar det i dag istället. De öppnar kl 14 så det blir att hitta på något tills dess. Behöver knappast stressa iväg heller. Lika soligt och hett i dag. Det går skapligt att hålla sig i skuggan medan jag letar mig ner till Bethanien. Lokalsinnet står mig bi och jag tar en lunchschnitzel och en kristallbira hos 3 Schwester. Skönt få vila fötter och ben, påkarna börjar jama lite nu. En jazzgitarrs toner letar sig ut genom ett öppet fönster, sparvarna dansar efter brödsmulor i gruset .

Benito´s
Benito´s

 

Alex Vive
Alex Vive

 

kugghjul-(1-av-1)

Tänker kolla skjortor på Trendy Army store men de har så klart lunchstängt. Försöker under tiden hitta Passenger espresso, men misslyckas där. Det var i och för sig fyra år sedan webbsidan lades upp så det har ju hunnit hända vad som helst.

Berlin Bier shop
Berlin Bier shop

U-bahn bort till Sturmstrasse och Berlin Bier shop. ”Behöver” köpa några öl till hotellrumskylen och till morgondagens träff med Gustaf och Janne. Vilket ställe! Tyvärr fattar ju inte berlinarna det. Innehavaren berättar att det är svårt att gå runt, ta hem nya öl etc när kunderna bara köper en flaska taget. Nå, jag gjorde mitt och köpte sex hittills oprövade pale ales.

Sexpack
Sexpack
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 svar på ”Berlin dag 2 – sexpack”

Ännu en varm dag, tur att du bunkrar dricka.
Tror att det blir lagom att åka härifrån halv tolv.
Förningen är kl 14.
Skriver här eftersom jag inte har din epost!
G
ps. Moltkestrasse 10

Gillar kombinationen av gatufoto och cityscape i de tre första. Människorn känns inte som blott dekoration, de tillhör ju. Men hela miljön likaså.

Stängt för kommentering.