Kategorier
Berlin

Mållös i Berlin

Mållös i Berlin

När man reser solo har man inte alltid någon att prata med. Så man går där mållös. I dag var jag dubbelt mållös, hade inga planer, ingenstans dit jag hade lust att gå i hettan. Men jag gick ändå.

siluett-kvadrat

Rekade flygbussen för i morgon bitti och den gick från den hållplatsen jag trodde. Google Maps har helt andra förslag på resväg till Tegel, så jag ville kolla.

arbeit-(1-av-1)

Tog sen en vid högersväng innan jag var tillbaka på hotellet efter två timmar och en kvart i solen.

Middag om några timmar, tänker bara gå runt hörnet och nåt kvarter bort längs Märkisches Ufer. Sen är det över för den här gången. Det ska bli skönt att komma tillbaka till lättmjölken, det godaste jag vet i dryckesväg. Några bilder har jag kvar att visa, de kommer när de kommer.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 svar på ”Mållös i Berlin”

Värmen slipper jag inte undan, men nu är jag härdad den tuffa vägen 🙂 Och jag har lättmjölk i kylen därhemma!
Har du funderat något över Gnesta, jag får åka med Malin om du inte vill/kan.

Ang Gnesta blir det nog så att jag hoppar över den här gången. Värmen får mig nästan att må dåligt, vill helst bara söka någon sval plats. Fint att du får åka med Malin.
/Sven

Okej! Själv är jag ju som sagt var härdad, har ju varit ute och gått mina dryga två timmar när det varit som varmast. Lycka till med att hitta en sval plats. Ta med dig brassestolen till kyldiskarna på Coop Konsum i Farsta och chilla nån timme varje dag 🙂

Stängt för kommentering.