Kategorier
New York

NYC – the High Line

NYC – the High Line

Som ni läste tidigare har jag planer för denna söndag. Kollar först in The Blind Tiger och tar en Green Flash West Coast IPA. Letar mig norrut till Star Struck Vintage. Herregud, vilket ställe!!! Bläddrade bland tishorna och hittade två stycken, dessvärre dyra, totalt $52, och dessvärre funkar inte kortläsaren. Men jag är förtjust och fick samtidigt motivation att banta ner kaggen. Den ena föreställer John Lennon med texten New York City nertill, och jag vill ju inte att min Beatles-hjälte ska se fet ut. Det andra vintagestället är inte att tänka på utan jag lufsar tillbaka med mitt köp.

DVF-(1-av-1) Empire-state-building-(1-av-1) jungfru-mot-blått-(1-av-1) kiss-graffiti-(1-av-1)

En halvtimme senare lufsar jag norrut, följande min plan. Hoppar upp på the High Line, det nedlagda tågspåret som nu är en promenadpark. Fullt med folk, men det blev några bra bilder på omgivningarna.

cityscapes-on-the-High-Line-(1-av-1) ice-scraper-on-the-High-Line-(1-av-1) läsare-på-the-High-Line-(1-av-1) playing-with-water-on-the-High-Line-(1-av-1) porträtt-(1-av-1)

När jag kliver av vid slutstationen är målet the Ginger Man, ännu ett ölställe med spännande sortiment. Går som vanligt åt fel håll på 36 East Street, och när jag går åt rätt håll går jag förbi stället och får vända tillbaka. Här käkar jag en club sandwich och dricker en Smuttynose Finest IPA. Klockan är fem på eftermiddagen och jag har lång väg hem.

stol-på-the-High-Line-(1-av-1) under-construction-(1-av-1)

En timme senare är jag på hotellrummet igen, efter en riktig turistdag. Bildbehandling och bloggskrivning följer. Fick en handfull bilder jag är nöjd med, och en som jag är mycket nöjd med. Eller ska jag skriva: som jag är mycket nöjd med? Min smak är ibland lite, hm, vi kan säga att jag är ganska ensam om den. Får se när jag publicerar den bilden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014