Kategorier
New York Stockholm

”Fuck falukorv”

Har ju fixat en biljett (återstår att få tag i den) till matchen New York City FC – Toronto på Yankee Stadium onsdag 16 september. Eventuellt är det Champions league-omgång samma dag, men då går den matchen på eftermiddagen amerikansk östkusttid. Kollar därför en ”soccer-pub” i Bronx och hittar G-club ganska nära Yankee Stadium. Utifall att.

Fuck falukorv”, skriver Micke Berg i sin blogg. Slänger genast den decimeter av varan jag har i kylen (den hade ändå blivit för gammal).

Djurgår´n hockey fixar nytt kontrakt i SHL och får spela kval-in till slutspelet. Jäkligt bra krigat av nykomlingar med diger skadelista!

Snorar och snyter mig medan jag spelar nätschack. Torskar nog några fler matcher än jag vinner, men det är spännande vilket som. Hoppsan, där försvann mitt torn. Var kom svart löpare ifrån? Fuck falukorv! kunde inte sagt det bättre själv.

Får en påminnelse från fotomagasinet Aperture, faller till föga och tecknar mig för en ny årsprenumeration. Kom aldrig åt att besöka Aperture-galleriet när jag var över sist, kanske i höst?

På Tumblr finns http://streetstyleartgallery.tumblr.com som ofta visar bra bilder, ändå är det ingen som lajkar dem. När jag ser en av mina bilder där, utan mitt namn under, förstår jag varför.

bag-ladies-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015