Kategorier
Stockholm

Stressade blåmusslor oroar

When a man moves away from nature he´s heart becomes hard.” Lakota ordspråk.

Det är självklart oroväckande och en varningssignal.” Cecilia Niklasson, miljöingenjör vid Länsstyrelsen, om att blåmusslorna är allvarligt stressade.

Kul med värmen, folk är ute mycket mer. I går kom en elev från min förrförra klass förbicyklande och undrade om jag kände igen henne. Klart jag gjorde! I dag hade jag sällskap på tunnelbanan av en elev från min förrförrförra klass. Hon pluggar till civilingenjör på KTH. Hemskt kul att se dem då och då.

Får täta meddelanden om att min mejlbox är full. Frågan är vilken av dem, iMacen, MacBooken eller iPhonen. Tycker jag har rensat på iMacen, men jag får ta ett svep till.

Shoppade loss på Fujinons 16-55 mm/2,8. En stadig klump vid jämförelse med de två små nätta gluggarna jag redan har.

Lite problem med blogghanteringen, nå´t byte av php-version pågår. Tror inte jag ska behöva göra något själv, för då vet jag inte hur jag gör.

a glimpse of nature (1 av 1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

3 svar på ”Stressade blåmusslor oroar”

Go kväll Matti!
Så du han före med att införskaffa 16-55 gluggen;)
Var in till Gunnar Olssons Foto och testade gluggen. Den var rejäl pjäs jämfört med de andra gluggarna. Det verkar vara en väldigt trevlig glugg av det jag kunde se.
Ang. att träffa gamla elever så träffade jag en elev vid Snösätragränd förra helgen. Han var med i nostalgi showen 50,60 och 70 talet där Elisbeth Lööf, Daniel Brån och Benke avslutade showen. Det är himla kul att se och växla lite minnen.
/Sven

Jomenvisst, nu blir det soppa i två månader 🙂 Tänkte jag skulle ha gluggen till första maj.Om jag åker in, det skulle bli lite svalare väder då.

Jomenvisst, så nu blir det soppa i två månader tills eländet är betalt. Tänkte ha den till första maj. Om jag nu åker in, det ska bli svalare väder.

Stängt för kommentering.