Kategorier
Stockholm

Fortsatt strul

Sedan Binero uppdaterat php-versionen har det strulat som f-n. Har svårt att logga in, kan inte sätta någon rubrik på inläggen då rubrikfältet upphört att existera, det är problem med att publicera inlägg. Med mera. Inte roligt! ”För att se vilken PHP-version du använder på webbplatsen, samt ändra den, loggar du in på din kontrollpanel och går till Kontrollpanel > Domän och Webbplats > Webbplatser”, skriver supporten. Hittar inte! Jo, om jag loggar in på Binero. Ändrade till senaste versionen av php. Antar att det nu går åt h-e. Rubrikfältet är fortfarande borta iaf. Kommer nog att byta utseende igen. Hittar tillbaka till ursprungstemat. Skönt!

Dröm-vidare-(1-av-1)

Får en del annat gjort, kanske som en följd av bloggtrasslet. Deklarationen klar, veckobrevet likaså, fixade bank-id, skapade konto på Artportalen, la in om semester på klämdagen 15 maj. Inte illa!

Läser DN på nätet, den kommer inte som papperstidning i dag. Moderaternas människosyn förnekar sig inte. Senast demonstrerad när de vill ha förbud mot organiserat tiggeri, men inte vill definiera ”organiserat”. Ett fiske i grumligt vatten. ”Ett steg i rätt riktning”, tycker inte oväntat SD:s riksdagsman Kent Ekeroth.

Vi behöver en ekonomi som fungerar för alla, inte bara för en handfull miljardärer”. Senator Bernie Sanders, Vermont.

spegling-i-t-banan-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015