Kategorier
Stockholm

Blurry

En lärdom av historien är trots allt att ett land som förmår stå utanför krigen och de militära blocken kan bli en stark röst för freden och humaniteten.” Göran Greider, Metro 5 maj 2015

”Enligt en undersökning av bilföretaget Skoda kan personer som satt i mittensätet bak när de var små ha större chans att lyckas som vuxna. Metro 5 maj 2015.
Det förklarar saken, min familj hade ingen bil.

Bengalbrännarderby ute i Solna. Hembrännarna vann med 2-0.

Gillar när ljuset är dåligt och anpassar inte alltid inställningarna efter det. Och då bli det som det blir, brusigt. Mig gör det inget. Tycker det blir mer som en målning då.

Micke Berg skriver: ”En annan sak jag funderade på i natt är det här med att alla plåtar. Hur kul är det att hålla på då? Om du köper en hyfsad telefon så har du en skitbra kamera. Min Iphone 5 var ju helt grym som kamera. Vad är det då som skiljer en bra fotograf från alla Iphoneägare? Jo, att fotografen har ett syfte med bilderna, har en tanke bakom varför hen tar den och vad hen vill  göra med den. Idag tas det fruktansvärt mycket bra bilder, men få tar nästa steg, gör berättelsen. Det är det som är skillnaden mellan olika mobilfotografer.”
Och vem avgör om där finns ett syfte, en tanke, en berättelse? Det är väl upp till betraktaren. En illitterat lär ju inte hitta någon berättelse i nån bild.

Slagborrterroristen körde igång strax före kl 20 i går kväll. Kul snubbe! Dessbättre la han av snabbt.

escalator-women-(1-av-1) kornigt-fika-(1-av-1) receptionist-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015