Kategorier
Stockholm

”Jag vill inte dö i Kalmar”

Tar en Konsumsväng med en halvtimmes fågelskådning vid Sarvträsk. En svarthakedopping är elak mot en kniphona, gör en undervattenattack och lyckas jaga sin antagonist på flykten. Gråhägern är åter vid vasskanten och svarthättan överröstar lövsångaren bland björkarnas skira grönska.

Läser Aftonbladets sammanställning av Allsvenskans 100 höjdare under 2000-talet. Häckens Gunnar Heidar Thorvaldsson kolliderar hårt med Kalmars David Elm, smällen tar på struphuvudet och islänningen tror att det är slut. ”Jag hann tänka: Jag vill inte dö i Kalmar”.

basker-&-graffiti-(1-av-1)

Spännande horoskop i dag: ”Ställd inför ett enformigt alternativ bestämmer du dig för att göra på ett helt nytt sätt. Omskakande.”
Betyder kanske att jag ska pausa den här bloggen tills den är okej igen?

Ser Chelsea – Sunderland i sista omgången av Premier league-säsongen 2014-15. Didier Drogba avtackas med att få börja från start och spela i drygt 20 minuter nånting. Vilken superforward han har varit!

Gammelmacen var på sitt soligaste humör efter en veckas vila och jag kunde skriva ut det jag behövde. Provar åter att göra en clean-my-mac-scan, sist låste det sig efter några minuter. Det gör det nu också.

reflections-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015