Kategorier
Berlin

Bara 13 km i dag, fredag

Försöker hitta rutiner för veckan. Sover tills jag vaknar och det brukar blir runt sju, dusch och ner till frukosten till kl 8.

Har ännu inte sett någon höjdargraffiti. Känns som mycket städats bort.
Har ännu inte sett någon höjdargraffiti. Känns som mycket städats bort.

Upp till rummet och eventuellt uppladdning av bilder på Fotosidan och Flickr. Tumblr är hopplöst segt att ladda via hotellets bleka wi-fi så den sajten får vänta.

Thanks-Sony…-(1-av-1)

Lufsar iväg helt utan planer eller riktning. Har inte alltid ordning på var jag är exakt men vet vilket väderstreck jag rör mig i. Plötslig känner jag igen mig, åtminstone är det väldigt snarlikt Gendarmermarkt. Jodå, och där ligger Newton bar och det blir lunch bestående av Bombay crushed och lite jordnötter även i dag. Rutiner, som sagt,

arbeiter-fragment-(1-av-1)

Har hittills alltid besökt närbelägna Das Meisterstück men nu går jag förbi. Det är förtidigt att käka. En annan ”tradition” är att luncha på 3 Schwestern så jag tar mig dit i en allt mer kvävande värme. Det är en bit att gå och jag är nästan avundsjuk på de Segway- och Trabi-turister som passerar mig.

Ni ser rätt, det är samma snubbe. Han fick verkligen slita med sina paket.
Ni ser rätt, det är samma snubbe. Han fick verkligen slita med sina paket.

Vet inte hur det kommer sig, men jag beställer schnitzel, Kristall bier och en liten flaska vatten på flytande tyska (you wish!).

49-(1-av-1)

Är mer än nöjd med de två första dagarnas fotande, tycker inte där jag sitter och väntar på maten att dagen varit lika givande. Funderar också på fortsättningen av dagen, är rätt trött. Det blir en promenad till U-bahnstation Schlesisches Tor. Sen blir det samma väg hem som i går: Byte från U-bahn till S-bahn vid Warschauer Strasse. Smidig resa tillbaka till Hauptbahnhof.

Graffiti-face-(1-av-1)

Skönt att vara i svalkan på rummet. Sitter i kallingarna och tittar på dagens skörd när en hotellanställd tycker hon ska göra ett besök. Alles gut? Visst, synd att jag inte har nå´t kaffe att bjuda på.
Ägnar seneftermiddagen åt att dels bildbehandla, dels få in bilderna i bloggen. Det strular lite där. Stannar inne sen, går ner till hotellrestaurangen för en sallad vid kl 19.

Bara 13 km i dag, lite mer än en vanlig arbetsdag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015