Kategorier
Berlin Stockholm

Virus

Jag har väl berättat att jag gillar nattens ljud. Vissa nätter är bättre än andra. Kl 03 natten till i går hade moppegänget träff på vändplan nedanför mitt öppna fönster. En snubbe knattrade iväg efter en kompis och var strax tillbaka för fortsatt högljudd kommunikation med övriga mötesdeltagare. Det höll mig vaken en stund men jag märkte aldrig när de försvann.

Micke Berg har ju efterlyst yngre, duktiga fotografer. Han säger sig ha letat utan att finna. Lensculture har i alla fall haft en jury som utsett emerging artists. Men de duger kanske inte åt herr Berg. Han hade inte kollat alla, men hittat en för honom okänd svensk. I övrigt tänker MB köra en Uffe L: ”Jag har tappat tron till nätet, kommer att koppla bort det allt mer. Så det blir allt mer sällan mellan bloggar framöver.” Fan tro´t!

ögon-stickers-(1-av-1)

Kollar man Fotosidans forum diskuteras där om och i så fall hur en Mac kan drabbas av virus. Macägare kan i alla fall drabbas av virus, för det måste vara nåt dylikt som får mig att motionera så flitigt. I dag fick jag det på köpet då jag baxade upp alla mina grejor till fritidsavdelningen jag fortsätter på om tio dagar. Enligt hälsoappen gav det c:a 15 km och 30 våningar. Och ett kilo verkar jag ha förlagt nånstans, hoppas jag inte hittar det igen. Men kaggen…

pappa-barn-MH-9-(1-av-1)I dag lördag blir det en vilodag med Premier league-premiär.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015