Kategorier
Berlin Stockholm

Det går uppför

Lär mig nutidsfakta på Aftonbladets kultursida: ”Ett blekt anus är också ett anus.” Sen slår det mig att vissa kunskaper kan man både ha och mista.

Är fortfarande okontant med min cykelapp. I dag gick det förmodligen snabbare än tidigare, men då har appen redan avslutat sitt jobb 3 km tidigare. På hemvägen har jag plötsligt Bob Dylan i bakfickan. ”Utvald musik för träningspasset”, påstår appen. För att sen åter lägga av 4,5 kilometer i förväg. Men nu klämde jag två backar som jag tidigare gått uppför och det är ett gott mått på förbättrad prestanda. En blek 62-åring är också en 62-åring.

Gillar att trapporna ser tecknade ut.
Gillar att trapporna ser tecknade ut.

Utför börjar det nog trots allt gå för sommaren. I alla fall verkar asparna ge upp och singla ner sina löv. För mig tar sommaren slut när tornseglarna flyttar sitt svirrande mot sydligare nejder.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Det går uppför”

Kul bild!
Har alltid lidit av kvalet av valet vilken av dina bilder jag rentav ska köpa. (Du vet, rent spekulerande, i fall de handlas till höga priser en vacker dag…)
Den här skulle kunna bli aktuell.

Ja, du får nog vara snabb 🙂 Nåja, det är tämligen osannolikt att nån av mina bilder skulle handlas till höga priser en vacker dag, när de inte handlas ö h t ens en mulen vardag.
Men en smickrande kommentar var det allt, tack för den, Katja!

Stängt för kommentering.