Kategorier
New York Stockholm

Popcorn eller pucko?

Möjligen har jag kommit åter från de döda, det vill säga återhämtat mig från jetlaggen. Vi får se hur det går med nattsömnen kommande natt.

Efter mejlväxling med Epson angående trasig skrivare blev jag hänvisad till deras servicepartner Infocare. Ska ringa på måndag och få ett kostnadsförslag. Sen blir det ett jox att få dit maskinen utan bil. Var inne på Scandinavian Photo och såg bland annat Epsons Surecolor P800-skrivare för 11 690:- och det kan ju bli så att jag istället köper den. Enklare blir det ju, om än dyrare. Kan ju försöka sälja den trasiga inklusive färgpatroner värda ett par tusen.

I dag blir det Öl- och Whiskymässan i Nacka Strand. Måste hålla på traditionerna.

WTC + donna

– Sa du pop corn eller pucko?! Ung mamma till ännu yngre dotter, ca 4 år och sur.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015