Kategorier
Stockholm

An offer I can´t resist

If you love people, forgive them. Especially if they haven’t done anything…
Banile Pesso

Sov taskigt i natt, för en gångs skull. Låg vaken i över en timme och lyssnade på regndropparnas tipptapp mot fönsterblecket. Förvisso rogivande men det får mig inte att somna.

Får ett hotellerbjudande för New York på mejlen: blygsamma 51 910:- för sportlovsveckan. Men hotellet har å andra sidan skidförvaring. Svårt att motstå, eller hur?

Ingen fotomässa för mig. Är redan rejält bildtrött så inte ens utställningarna lockar, vet inte vilka som ställer ut heller.

Andra omgången av Elevens Val – foto började förra veckan och ett nytt gäng mer eller mindre entusiastiska tvåor och  treor. Flera saknade kamera, några hade över huvud taget inte tillgång till någon. Det får bli vad det blir, med andra ord.

Swix-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”An offer I can´t resist”

Tjena Matti!
Här är en till som sovit taskigt. Fast det har jag gjort en längre tid nu. Det vete tusan varför. Lika illa är det med foto. Hoppas på en vändning snart.
Fick en inbjudan Gnesta planket från Bengt BB. Kanske det var vad jag behövde för att komma ut och vädra kameran.
Schysst bild på kvinnan. Är den tagen med mobilen?
/Sven

Det var på tiden att du fick en inbjudan till Gnestaplanket!
Plåtar nästan bara med mobilen nuförtiden, den är ju alltid med och jag åker ju tunnelbana varenda vardag. Däremot är det förtvivlat svårt att orka in till stan på helgerna. Det är nog därför jag drömmer mig tillbaka till New York.

Stängt för kommentering.