Kategorier
Stockholm

Devalverat samhälle

Enter a restaurant that doesn’t have [a winter vestibule], and you’ll loathe every new customer who comes in.”
In the spirit of Thanksgiving and winter, let us show our undying appreciation for restaurant vestibules.
Ser att Jan Bernhardtz rör på sig igen nere i Berlin. Känns bra.

Fick ett New York-tips i Metro häromdagen, Printed Matter, Inc. ”the world’s leading non-profit organization dedicated to the dissemination, understanding and appreciation of artists’ books”. Det får jag ta och kolla nästa gång.

Varm-o-kall

En mamma bryter ihop efter att ha fört sin familj genom hela jävla Europa och en pappa snubblar på orden med skräckslagna ögon. Deras barn panikgråter. Och bredvid står helt vanliga människor, på väg hem från jobbet, och himlar med ögonen. Hur repar sig ett samhälle från en sådan devalvering? Går det ens?
Ronnie Sandahl, Aftonbladet 23/11 2015

Elevens val – foto i dag. Kul!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015