Kategorier
Stockholm

Tankar inför julen

Det går inte att undvika att förhålla sig till den nalkande julhelgen. Hittar några tips i tidningarna: trådlös julgransbelysning (undrar om det går på samma wifi som dataprylarna?), signerade Salming-kallingar (fint med en autograf bredvid fartranden). ”Passa på att fira en riktigt surgubbe-jul”, skriver Jan-Olov Andersson och det kommer jag nog att ta fasta på.

Nu kör de med ”selektiv färgåtergivning” i gatufotopoolen också. Ungefär det värsta jag vet. Så här inför julen släpper man på reglerna och tillåter folk att leka med den här effekten. Får med andra ord komma tillbaka efter jul och se hur det ser ut då.

Grill-

Vissa nyheter är viktigare än andra, läser att Sanna Lundell numera låter sitt eget kroppshår växa fritt. Kan ha något med klimatförhandlingarna i Paris att göra, men jag är osäker.

Mitt horoskop för i morgon säger att jag kommer att känna mig ombonad. Kanske för att jag är nyklippt?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Tankar inför julen”

Då får jag väl skriva en kommentar så du känner dig ombonad! 😉
Välkommen tillbaka till GF-poolen i januari då! Själv ska jag till Tyskland, Rostock – Berlin – Dresden. Får se om det blir lite street där. Man kanske har nåt att lägga in nästa år.
Fick förfrågan om jag ville vara poolvärd när det var på tal. Tur att jag tackade nej. Men Ulla gör sitt bästa tycker jag.

Lite mer ombonat blev det, tack Katja 🙂
Låter som en intressant tysklandsresa, blir säkert något bra att lägga in.
Är nog inte jättekul att vara poolvärd för närvarande, men det kanske var en tidsfråga innan de fula kommentarerna nådde Fotosidan.

Stängt för kommentering.