Kategorier
Stockholm

Överlägsna skithögar

‘Despite everything, I believe that people are really good at heart.’ Anne Frank 12th June 1929 – early March 1945.

En av nycklarna till Hitlers och nazisternas snabba framgång var stödet från stadens etablissemang och sociala elit. Utan denna sanktion hade rörelsen knappast utvecklats från pöbelstadiet. Mot den bakgrunden blir det stöd som offentligt kända personer i helgen uttryckte för den svenska lynchmobbens aktion dubbelt beklämmande.Björn Wiman, Dagens Nyheter

”Jag tycker att folk med fasta arbeten är överlägsna skithögar”.

Insändare i Aftonbladet.

flickor svarvitt

För egen del är jag mitt-i-veckan-trött. Sover dessbättre bra nu, och drömrikt. Har några åtaganden att ta tag i, bland annat ska jag mejla en beatles-guide i Liverpool och kolla läget för guidning när vi kommer dit i maj.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016