Kategorier
Stockholm

Gatufoto handlar till 99.9% om att misslyckas

“Luck – or perhaps serendipity – plays a big role… But you never know what is going to happen. And what is most exciting is when the utterly unexpected happens, and you manage to be there at the right place at the right time – and push the shutter at the right moment. Most of the time it doesn’t work out that way. Street photography is 99.9% about failure.” 
Alex Webb

Vore kul att nån gång få till det där 0,01%. Å andra sidan är man kanske lyckligare om man är mer sorglös i sitt fotande, och inte minst inser sin nivå.

New York-resan närmar sig sakta men säkert. Tankarna inför utflykten går upp och ner mellan positiv förväntan på bra upplevelser och negativa föreställningar om tristessen att vara där utan sällskap. Men jag har gjort det förut och har alltid kommit hem boostad på många plan. Har så smått inlett träningen så jag orkar vara ute på gatorna.

”When did the future switch from being a promise to being a threat? ”
– Chuck Palahniuk

Ägnar dagen åt poddradioavsnitten på Fotosidan och diverse förgreningar hit och dit i fotografins värld. Och genast ser jag fram emot NYC med ny inspiration.

handske-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016