Kategorier
Stockholm

I morgon, då…

Mycket ”mañana” för tillfället. Särskilt på kvällarna sitter jag och tänker att i morgon, då… Just nu tänker jag att på lördag, då ska jag kolla Klee/Agüeli på Moderna och The Walther Collection på Fotografiska. Många dagar dit så vi får se.

http://gianlucavisconti.tumblr.com/post/139656804676

Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm vill göra det lagligt med incest. Förslaget som lades fram på ungdomsförbundets årsmöte i dag säger att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex.
Samtidigt har ungdomsförbundet tagit beslut om man bör tillåta en form av nekrofili. Den som vill ska få testamentera att andra tillåts ha sex med kroppen efter man är död.
– Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

Läser på en skåpbil: ”Bra rental”. Vet inte om jag tycker den blandningen av svenska och engelska är helt hundra. (Företaget hyr bland annat ut grävmaskiner).

Fick luktvibbar av tandläkarmottagning på bussen i morse. Kanske var snubben bredvid steriliserad?

Fick våreditionen av Aperture, betitlad Odyssey. Kolla gärna Jacob Aue Sobel. Jag gillar hans foton i alla fall.

ner-

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”I morgon, då…”

Stängt för kommentering.