Kategorier
Stockholm

Kollektiv fotografi

Mer tv-fotboll än foto denna helg. Eller inte, har kollat massor av foto på datorn. Därtill studerat boken Timeless om och med Kamoingefotograferna, ett kollektiv bestående av afroamerikanska fotografer i huvudsakligen New York. Mycket bra!

Fotbollen var inget kul! 🙁

nyllen-
Tror att den pekande mannen är Jens Orback, f d minister och nu (?) ordförande för Palmecentret. Det som händer bakom honom kan med andra ord ha med 30-års minnet av mordet på Olof Palme att göra, vilket förklarar kollen och att det står minst en vakt utanför bild till vänster.

 
Dagens klassiker på en Tumblrblogg:
Hundra år av ensamhet av Gabriel García Márquez.
”Yes, my review can be condensed into three words: READ THIS BOOK!!” skriver gästrescencenten Kenghis Khan.

Kanske ska ge den en chans till, då.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016