Kategorier
Stockholm

Alternative take

For what are we born if not to aid one another?
Ernest Hemingway, ”For Whom the bell Tolls”.

 

Ägnade större delen av gårdagskvällen åt att byta lösenord på mitt jobbkonto. Krävdes en diger mejlkorrespondens med servicedesken på Volvo IT  som inledningsvis lät meddela att de inte stödjer Safari (Mac) och jag fick därför ladda ner Google Chrome, sen fick jag ominstallera nåt citrix. Till sist kom jag till sidan för lösenordsbyte men då dög inte mitt föreslagna lösenord, trots att jag följt alla regler om tecken etc. I sista (?) mejlet sa de att sista lösenordet gått genom, trots felmeddelande, och att det bör fungera. Återstå att se.

 

Var på ett rätt dåligt humör samtidigt. bestämde mig för att låta Fotosidan vara ett tag nu. Responsen är för dålig för det jag håller på med och det larviga tuppfäktandet fortgår.

 

Micke Berg fortsätter sitt bloggande på Facebook. Får se hur länge det håller. Och jag fattar inte skillnaden.

 

Reflective-woman,-Slussen
En alternativ exponering av kvinnan i tunnelbanan. Lite synd att hattkillen i trappan t h får en skylt i skallen. Shit happens!

Det är inte farten som dödar, det är smällen. Översatt till engelska: It´s not the fart that kills, it´s the smell.

http://offtospace.tumblr.com/post/141672204179/destinyrush-bernie-sanders-on-brussels-attacks

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016