Kategorier
New York Stockholm

I love…

An artist cannot speak about his art any more than a plant can discuss horticulture.”
Jean Cocteau
Har börjat packa i nya ryggan, som inte är större än någon jag redan hade. Men är man besatt av ryggor så… Är galen i kartor också men det blev ingen över Liverpool. Litar på lokalsinnet och känslan. Finns kanske någon behändig liten stadsplan på hotellet.
_I-love…
Funderar på en så snar återresa som möjligt men det kan komma en Fuji X-T2:a i vägen för det ekonomiska.

NYC: det går att komma undan med cirka 15 000:- om jag väljer tågkupéen på The Jane för 7118:-. Flyget fredag till fredag kostar 3 828:- och fickpengar 4000:-. Får bestämma mig efter Berlin i sommar och om det blev en Fuji X-T2. Och om ovanstående priser fortfarande gäller och om det finns rum kvar på hotellet.

ben-t-uppgång-#2
Börjar tvivla på att jag får plats med allt i min lilla 28 liters rygga. Kan dock vara nyttigt att begränsa sig 🙂 Ska dock kolla min stora fotorygga, om den går att tömma på inredning eller om den sitter fast.
Edit: fotoryggan it is! Den är dessutom handbagageanpassad till måtten.
Ägnar förmiddagen åt att kolla bra pubar i Liverpool. Hittar ett par som The Beatles resp John Lennon brukade besöka. Hittar även ett fotogalleri att försöka hinna med, Open Eye Gallery.
Beigesvart-paraplyI dag blir det lugnt. Ingen demonstrationsbevakning, bara tv-fotboll. Vill ju se om Leicester tar hem Premier League redan i dag.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016