Kategorier
Stockholm

10 000 reasons to cry

Every day offers you 10,000 reasons to cry, but if you can find just one reason to laugh then you will be all right.
Maya Angelou

 

Efter en stunds frånvaro laddar jag ändå upp en bild på Fotosidan. Den här:

 

Red-cap

Till min förvåning fick den flera kommentarer och favoritval.

Är inne igen och kollar New York för september. Ligger på ca 23 ooo:- för flyg, hotell och cash. Får se hur det ser ut efter att jag varit i Berlin.

Thoughts? Follow: @futbol451

Ett foto publicerat av StreetArtGlobe (@streetartglobe)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”10 000 reasons to cry”

Tack, Sven! Kör lite oftare nu med att först hitta platsen, sen vänta in den rätte. Rödkepan vill inte passera min höjda kamera så jag fick finta honom och sen ta ett snap shot när han till sist knallade förbi. Lite tur med att han hade en röd keps, att jag fick bra skärpa honom och med placeringen av honom i ”ramen”.

Stängt för kommentering.