Kategorier
Stockholm

Streetmeet X

Dags att börja plocka in innehåll för Berlinveckan. Hittar Hans-Peter Feldmanns fotoutställning på C/O Berlin, den får jag ta dagen efter ankomsten som är sista dagen för utställningen. Den 9:e konstbiennalen pågår. Den verkar kräva biljetter så det får jag kolla en gång till på. Och det är finalen i EM som spelas när jag är i Berlin, även det dag 2. Vore ju häftigt om Tyskland är ena parten. Å andra sidan har vi huliganproblemet att ta hänsyn till, jag minns ju Union Berlins besök i Stockholm.

skugga-i-diagonal skuggo-r

Anmälde intresse för workshopen Streetmeet X, men det är uttagning/utslagning så jag kommer nog inte med. Man skulle skicka in fem bilder och ranka sig själv som gatufotograf på en tiogradig skala, jag satte mig på fem. Skulle jag plötsligt få pengar, till exempel genom lärarlönelyftet, skulle jag nog boka en work shop i New York.

Fick för övrigt en förhandsbeställning på min Berlinbok, kul! Får se till att den blir av.

http://blackourstory.tumblr.com/post/145503849994/witchazel-kreerainn

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016