Kategorier
New York Stockholm

Det börjar lukta semester

It wasn’t my day. My week. My month. My year. My life. God damn it.
Charles Bukowski

 
I dag skickade jag en skadad måsunge till de sälla jaktmarkerna. Mina elever tjatade på mig att jag skulle ringa och via polisen och djurambulansen kom jag till sist till fågelakuten som strax skickade volontärer att komma och titta och åtgärda. Och då måsungen hade kvaddat sin ena vinge var avlivning enda utvägen. Och mina elever tyckte faktiskt att det var ”skönt”. De ville inte att den skulle lida.

Kvinna i solglimt
Sista två arbetsdagarna återstår nu. Fick frågan vad jag gör första semesterdagen. Vilket är på måndagen, lördag och söndag är ju helg och ledigt ändå. Ingen aning faktiskt. Skriver på min att göra på semestern-lista, kanske.
http://cyberdelirium.tumblr.com/post/146174075946/zzzze-robert-doisneau-aeroplane-de-papa

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Det börjar lukta semester”

Läser att du har endast två kvar till semester. Själv har jag ständig ledighet, men saknar lite den längtan man hade, nu ska jag ha semester. Själv blir det en kryssning med grabben till Mariehamn. Sedan ska det nog bli en tur till Skåne. Och så kommer jag följa din blogg som alltid är lika trevligt att följa.
Gillar ljusstrimman där du fångat kvinnan så snyggt.
Ha en trevlig semester och en trevlig Berlinvecka. Kanske vi ses.
/Sven

Det kommer att kännas tomt den dag jag inte har ett jobb att gå till och ungar att träffa. Fotot är väl lite trendigt ändå, mycket nutida gatufoto visar folk i ljusstrimmor, den ena knepigare än den andra. Men, snyggt kan det bli, ändå.
Tack för kommentaren Sven och ha det bra på Åland och i Skåne. Åker jag till Gnesta så ses vi ju där 🙂

Stängt för kommentering.