Kategorier
Stockholm

Shopping frenzy

Tv-kollar New York-derbyt mellan New York FC och New York Red Bull från Yankee Stadium. Återser arenan där jag förra hösten såg NYC FC slå Toronto. Hafsig fotboll. EM sen och Island står inte att känna igen i första halvlek mot Frankrike och går till pausvila med 0-4.

Slänger iväg ett mejl till Mattias Sigurdsson, som jag varken hört eller sett nåt av på ett par år. Det visar sig att han håller till i Mexico men är på väg till Peru. Kul att få ett livstecken.

Bilden: schysst av killen att göra en liten handgest samtidigt som ett spöke uppenbarar sig i taket.

20GB-

Vardag, semester, dags att bränna lite deg. En överkörd snok blir dagens första notering på väg mot busshållplatsen. En svarthätta sjunger när jag går förbi Sarvträsk. På bussen in till stan beskriver en tvåring pojke utsikten:

– TITTA BÅT!

– TITTA BUSS!

A-matter-of-time

Tänker mig att köpa sex ramar och rama in lika många New York-bilder. Börjar dagens shopping med att köpa en näve euro att spendera i Berlin kommande vecka. Då jag funderar på att trycka några t-shirt och just beställt t-shirttransfer-papper och köper några vita t-shirt. Kollar efter ramar på Scandinavian foto, billiga, men de jag vill ha finns inte i hyllan. Går till Gallerix och köper betydligt dyrare ramar.

Tar ett gäng bilder som bloggutfyllnad. Vaddå, jag har ju inte gått workshopen än!

På mitt Coop är både den gula löken OCH Magnum classic slut. Testar ”årets glass från GB”, Magnum peanut butter, smakar skit.

Det ryktas om Xt2-släpp på torsdag. Är lite som med Zlatan/Man U. Det snackas och snackas och det sätts datum utan täckning. Inget jag rusar och köper, får kolla recensioner och tester först.

http://transistoradio.tumblr.com/post/146895062605

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Shopping frenzy”

Stängt för kommentering.