Kategorier
New York Stockholm

Workshop eller inte

I am cupped and capsuled
swallowed by the night
inside the night.
Robert Wrigley

Archaeologists have discovered fragments of pottery that prove that ancient Pueblos were brewing beer in New Mexico as far back as the 13th century, more than 300 years before Spanish settlers arrived in the area. The brew was made using corn, similar to a weak beer tribes in Arizona and Mexico made called tiswin. Thanksgiving, it seems, was much more fun than the old paintings let on.

Magnum duble peanut butter utses av Aftonbladet till årets GB-glass. Jag håller mig till Magnum classic, glasskonservativ som jag är.

Här läser jag också hur skribenten tycker att Spotifys discover weekly-lista gjort hens morgnar både dansanta och tänkvärda. Själv är jag inte lika nöjd. För många sega låtar i mixen.

I dag får jag reda på om jag fick en av de femton platserna till gatufoto-workshopen. Inget jag står och faller med, bara att fortsätta värna min särart.

Dot-bag

Har chockat en del av min omvärld med att joina fejan. Ok, min omvärld är inte stor, har tio vänner, eller vad det heter, på Facebook i detta nu. Men vad offentlig man blir där. Gäller sen att hitta det nyttiga om det ska vara någon idé.

https://igormaglica.tumblr.com/post/146800135498/theegoist-cecil-skotnes-1926-2009-couple

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016