Kategorier
Stockholm

Trappar trappar upp

Morgen ist auch noch ein Tag.  Tror allt är packat och klart nu, förutom MacBooken och mobilen inklusive tillhörande laddare.

Försöker få till en att-göra lista för berlinveckan. Precis som här hemma vill jag gärna ha ett mål för mina promenader. På söndag går jag ner till America Haus och c/o Berlin. Någon fotoutställning jag vill se hänger sin sista dag. På kvällen spelas EM-finalen och jag är väl inte jättesugen på att gå ute själv sent på kvällen så jag hoppas den går på hotellteven.

På måndag ska jag kolla om en fotoutställning nära Warschauer strasse har öppet. I de trakterna finns ju fantastisk street art, nedanför Revaler strasse.

Berlin Bier Shop får nog ett besök på tisdag. Gott att ha några kalla på rummet efter fotosvängarna. Och jag har ju tänkt mig lite urban sketching parallellt med gatufotandet.

Trappa-Katarinav---Stadsgården-2
Par i trappa = trappar. Och jag gillar ju trappor.

Trappa-Katarinav---Stadsgården

Fuji X-T2, en review. 17 loppor tippas den kosta, läser jag på Kamera & Bild, men $1300 läser jag på en amerikansk sajt.

Gav mig f-n på att bli klippt och kom hem med en brutal förortsfrilla. Snubben måste varit fårklippare i Australien innan han kom hit som han körde med maskinen, och från får till fårskalle är ju steget inte långt.

 

http://dyssymulac-ja.tumblr.com/post/147006333365

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Trappar trappar upp”

Du verkar ha en hel del pyssla med innan du kommer iväg. Ang. nya X-T2, nu väcks det lilla ha begäret inom mej. Men det får nog dröja ett tag. Om inte man kan få glatt besked från svenska spel. Senast fick blev jag 21kr rikare.
Snygga trappbilder. Känns som det kan var vid Slussens närhet.
/Sven

Trappan går från Katarinavägen ner mot Stadsgården och är en liten doldis. Det är tjugor man får som bäst från Svenska spel. Lär ta en stund att skrapa ihop 17 000:-, särskilt om man vill åka till NYC i höst.

Stängt för kommentering.