Kategorier
Stockholm

God klubbkänsla

Kom hem med en 30×30-ram med färdig, vit, passepartout. I affären diskuterade vi svart passepartout, men det hade de ingen inne. Ser helt ok ut med vit. Efter Berlin får jag ta och köpa några fler. Nackdelen är att ramarna jag köpte på Gallerix nu ser billiga ut.

Semifinaldags i EM, Portugal vidare, tyvärr, möter vinnaren Tyskland-Frankrike i final. Tyskland är turneringens bästa lag, men med avstängningar och skador på viktiga spelare, mot hemmanationen som fick en kick av spelet och resultatet mot Island. Ser finalen i Berlin och det vore nog roligare om Tyskland är ena parten.

Lollipop-happiness
God klubbkänsla.

I dag kommer den, Fuji XT-2. Sägs det.

Annars en hemmadag. Behöver kolla packningen och se om jag kan hitta berlinkartan. Finns kartor att få på hotellet, men den täcker inte lika stordel av Berlin som den jag har förlagt.

Fick hem t-shirttransferpappret, nu återstår att välja bild, läsa instruktionerna och sätta igång. Får se om det blir i dag redan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016