Kategorier
Stockholm

The plastic spoon

Fler berlinhållpunkter, torsdagar brukar vara street food Thursdays på Markt Halle Neun och det brukar jag alltid gå på.

I love bacon and eggs. Do you?

Susannah Mushat Jones, 116 år.

Semifinalen gick inte som jag hoppats, å andra sidan spelade vinnande Frankrike den rakaste fotbollen och det var roligare att se det än tyskarnas sidledspassande. Vilket de tvingades till av ett starkt och lågt stående franskt försvar. Nu blir det hotellteven som gäller, får kolla att finalen visas på nån av kanalerna. Annars är Brandenburger Tor och storbildskärmarna cirka 25 minuters promenad bort.

Uppför-gula-trappan
Plastskeden. ”I was born with a plastic spoon in my mouth…”

Avresa i morgon, gäller att vara koncentrerad så jag får med mig mobil och laddare, MacBook och laddare, att de sista soporna slängs och att jag stänger sovrumsfönstret.

Ska försöka komma igång med urban sketching, det är ett bra sätt att få dagarna att gå när jag knallat och fotat klart. Men det ger sig när jag är på plats. Planerna gjorda hemma brukar inte alltid verkställas, samma gäller idéer och inriktning på fotandet.  Nu har jag redan bilder så det räcker till berlinboken, vilket borde göra att jag kan leta efter för mig ovanliga motiv. Vill inte göra några utfästelser, men jag har en idé, eller önskan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”The plastic spoon”

Stängt för kommentering.