Kategorier
Stockholm

En berlinkanin korsar mitt spår

Går västerut i dag, till Arminiusmarkthalle. Där tänker jag mig ta en IPA hos Brewbaker och göra min första urban sketching. Och så blir det, gott med IPA som omväxling även om Erdinger Kristall är klart drickbar. Skissen blir sådär, man är rostig. Men det var kul.

reflecting-(1-av-1)

Till min besvikelse öppnar Berlin Bier shop kl 14, och klockan är bara 13 när jag står utanför dörren och svär. Bara att masa sig hemåt, utan öl och utan några bra bilder. En berlinkanin korsar mitt spår, bra eller dåligt omen?

Finger-i-näsan-(1-av-1)
Ibland saknar jag mina elever!

Vilar och laddar batterierna, kamerans och mina. Funderar på att ta tåget till Warschauer Strasse men bestämmer mig för att gå, måste jobba för bilderna. Men det är en bra bit och jag sätter nytt stegrekord. Tittar till graffitiområdet vid Revaler Strasse, mer geschäft och sämre graffiti. Det större arbetena är inte kvar.

Knuttar-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016