Kategorier
Berlin Stockholm

Dagens horoskop

Dagens horoskop:

”En paus mitt i sommaren, en stunds vila, tid för eftertanke och små funderingar. Ingenting händer.”

Men, det där var ju i går.

Och vart tog låttexterna vägen på Spotify?

Beställer ramar, åker in till stan och köper fotopapper, bland annat matt papper. Har en idé att använda de bilder av nedanstående typ jag tog i Berlin som bakgrund för till exempel kollage. Funkar det så blir det nog nåt jag provar på eleverna när vi har Elevens Val. Fast man kan nog ge sig den på att nån färgpatron tar slut, á 450:- nånting.

15-15-rip

Min granne kör bussen hem så det blir en lite pratstund. Trevligt!

Barn-nedanför-trappa

På Coop har de infört självscanning av varor vid särskilda skärmar. Kan inte vara svårare än SAS självincheckningsautomater så jag provar. Snorlätt! Och snabbt! En skinnjacka ”Jemtlands leftovers” går förbi och halsar en läsk.

Är det du som har gjort den här, lär en tysk officer frågat Picasso när han stod framför Guernica. Nej, ni, svarade Picasso.

 

http://mattegophoto.tumblr.com/post/147695950931/bwblackandwhitestreetphotographyonthestreetbnw