Kategorier
Stockholm

Årets Gnestautflykt avklarad

Så var årets Gnestautflykt avklarad och jag hann dit i tid för att försäkra mig om en plats på ”öppet plank”. Tycker mina bilder stod sig väl i konkurrensen och stack ut. Min granne Nils-Erik Larsson samlade större skaror med sina traditionella, men väldigt bra, gatufotobilder. Mina var ju annorlunda och hade också sina tillskyndare och det var kul att ta del av deras uppskattande ord.

Roligast är ändå att återse sina fotobekanta, som man träffar väldigt sällan annars.

Nilseriks-tiofika
Nilserik Larsson tar sin tiofika.
Gnesta-porträtt
Porträtt i storformat av Anders Engman med” Fjellis” som vittne till höger.

Det utlovade regnet höll sig borta ända tills vi ändå skulle plocka ner våra fotografier. Sen regnade det hela vägen hem men väl utanför bilen hann jag nästan ända till porten innan regndropparna fick fatt mig.

Var lite småmosig när jag kom hem, lågt blodsocker och lätt huvudvärk. Zlatan och Man U på teven i en pre season friendly mot Galatasaray. Lyssnade mer än jag tittade.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016