Kategorier
Stockholm

Istidshöst

Fotograferade skolans kamratstödjare och det gick riktigt bra. Fick peta lite i hur de placerade sig och lyckades vara noggrann med detaljerna, att alla syntes bra med mera. Lite stressiga omständigheter, annars kul. Återstår som nämnts att porträttera skolans personal. Är lite taggad inför uppgiften.

Förkylningen sitter i och några av eleverna fick hämtas av föräldrarna med samma symptom. Får se hur helgen blir, skulle behöva scouta inför kommande veckas istidsutflykter. Vill nog också hinna gatufota också. Men jag ska ju orka.

gullmars-spegel-man-1

Satsar på istidsrekognosering i dag. Ser att det ska regna i morgon, hoppas vi får uppehåll när vi ska ut dit med eleverna i veckan.

Sen för vi se vad det gjorde för min förkylning.

http://milanotre.tumblr.com/post/151474047111/milanotre-the-playing-girl-vienna

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016