Kategorier
Stockholm

Canonrost

I’m so glad I live in a world where there are Octobers.
L.M. Montgomery, Anne of Green Gables

Hade med mig Canonen förra helgen. Hjälp, vad rostig jag var! Hade nästan glömt hur man ställer in ISO med mera. Sen kunde kortläsaren inte läsa minneskortet och på den vägen är det tills jag hittar USB-sladden.

Bilden i det här inlägget är jag förbaskat nöjd med, sen får andra tycka vad de vill!

globen-krumelur_

Försöker få kortläsaren att göra sitt jobb, men den vill inte. Och det INNAN jag uppdaterat till MacOS Sierra! Lite senare på kvällen hade den besinnat sig.

Däremot har jag förlagt min trådutlösare för Fujin. Behöver den i dag då jag ska plåta skolans kamratstödjare. Senare ska jag porträttera samtlig personal på skolan för hemsidan. Få se om den dyker upp. Den kan ligga i någon rygga (har iofs kollat dem) eller i någon jackficka (dito koll). Kanske har jag packat upp den och lagt den nånstans där den hamnat under nån bråte. Till sist dök även den upp. Men min kalender vet jag inte var den är. Alltid är det något. Hittade även den, när hjärnan fått sova på saken.

http://mattegophoto.tumblr.com/post/151157426461/bwblackandwhitestreetphotographyonthestreet

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016