Kategorier
Stockholm

Knäck hungern

Klarade gårdagens istidsexkursion hyfsat. Fick lite huvudvärk när jag kom hem bara, skyller det på vinden.

Gråväder när jag åker in för en fotopromenad på stan. Länge sen senast det inte var sol, men det gör det lite mer intressant. Man kan ju till exempel tänka sig att lattja lite med blixt. Det pågår en del på Fotografiska men jag är inte jättesugen på det just nu. Kommer kolla Slussen när jag kliver av, senast stod maskinerna i vägen för tänkta foton.

knack-hungernNya tunnelbaneuppgången vid t-centralen vill jag undersöka, så det blir delmål ett. Kommer jag ihåg att ta med mig mina växelmynt tar jag kanske en fika för dem nånstans i city.

Läser mitt horoskop på Metromode.se: ”Du är en otroligt kreativ person och borde satsa på att använda dina smarta idéer inom dessa yrken: fotografi, mode, psykologi (du är nämligen även väldigt varm som person och duktig på att ta hand om andra).”

På sidan American Today hittar jag å andra sidan:

”They say that people in which the ring finger is longer than the index finger are very beautiful in appearance. They radiate with charm that others find irresistible. In addition, they are more aggressive and decisive and it is no problem for them to take a risk. The profession they usually have is: soldier, engineer, chess player and they are also successful in solving crosswords. Scientists have discovered that people with longer ring fingers earn more than people with shorter ring fingers.”

Tar en magnecyl mot min lätta huvudvärk, kollar busstiderna och drar iväg.

http://urgetocreate.tumblr.com/post/151515855300/flashofgod-helen-levitt-untitled-broken

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016