Kategorier
Stockholm

Evenemangsork

Slog mig efter min hemmahelg att jag inte gjorde de inköp jag tänkt. Så i går efter jobbet hoppade jag av vid Nacka Forum och inhandlade mitt zombie-nyllesmink till fredagens Halloweenfest med eleverna. Svårt att hitta till butiken och den bakre utgången jag brukar använda för att snabbt komma till min buss hittade jag inte alls. Men bra resultat på stegappen.

globen-tvarbanan-uppgang-tjej-1x1-farg

Måndag innebär även ny Discover Weekly-låtlista på Spotify. Men de måste ha fel på sina parametrar för mig för det är verkligen inte min typ av låtar på den listan, eller artister för den delen.

Har svårt att orka med kvällsevenemang efter jobbet men det ska nog gå att närvara vid vernissagen av ”INSIDE OUT” av Linda Nybom på Galleri Ralf. Får käka och ta en pilsner på Marie Laveau innan. Som senast.

http://tadashionishi.tumblr.com/post/152149984995/lost-children-koganei-tokyo-hikaricreative

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Evenemangsork”

Tusen tack, Göran. Alltid trevligt med uppmuntrande kommentarer. Ska bli spännande att se om jag bemästrar mörkret, om jag kan ta bra bilder när det är kväll.

Stängt för kommentering.