Kategorier
Stockholm

Once a cat always a cat

Orkar med evenemanget, som är vernissage på Galleri Ralf. Linda Nybom ställer ut, ”Inside out”. Tar en cheeseburgare och två öl, en suris och en milkstout innan. Morsar på Johan som driver galleriet.

När det öppnar kl 19 är redan många där. Jag tar några varv för att ta in bilderna. Morsar på Mats Adsten. Ser att flera får vinbiljetter att lösa in i baren. Inser att det bara gäller hermelinerna, inte grå katter som jag. Micke Berg är där, Galleri Kontrast-Mia likaså, JH Engström dyker upp och blir nupen i rumpan av fotograf Berg. I think I rather be a cat…

game-over-1x1

Kvällsfoto är banne mig inte lätt. Men kanske är det helt enkelt att hitta miljön först och sen befolka den. Som vanligt gatufoto, alltså. Bilden ovan, det är ”Game over” jag fastnar för, och ciggen i hennes hand. Tycker att det blir för ljust med blixten så jag testar utan. Då blir det kornigare, men det har också sin charm.

game-over-3

Helg igen. Är det väder är det läge att dokumentera Slussen igen. Tyvärr står maskinerna ofta i vägen. Men vi får se hur det ter sig.

 

http://chatsinistre.tumblr.com/post/152302836604/wehadfacesthen-pennsylvania-station-new-york

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016