Kategorier
Stockholm

I dag är jag porträttfotograf

Incitamentet för min lägenhetsröjning ringde på i går kväll. Jag trodde det var min granne, så jag öppnade. Strax hade jag Bredbandsbolaget i soffan, samtidigt som jag fick skämmas för oordningen. Och det gjorde i sin tur att jag missade soprumsöppettiden. Men i mars har jag fiber och snabbare uppkoppling. Då får det vara värt lite obekväma känslor. Mars… Det är långt dit. Onsdag är i övermorgon, nästa gång soprummet hålls öppet.

polspeglingEm givande fotoutflykt i går, fick med mig ett gäng bilder som duger att publicera även om jag inte vinner något pris för dem. Men jag är nöjd och det är huvudsaken.

I dag är jag porträttfotograf, ska plåta mina kollegor så de får en bild till sin utgående mejl bland annat. Det kommer ett gäng på ganska kort tid så det gäller att vara skärpt.

Annars en blåsig morgon av vad jag kan höra. Vet inte om det regnar också, det smärker jag när jag strax går till bussen.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/153461463989

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

4 svar på ”I dag är jag porträttfotograf”

Nu gick jag direkt på din blogg för att fråga varför det har blivit så tyst på Fotospår och om man behövde oroa sig. Har inte fått några mejl om nya inlägg på ett tag. Men här vimlar det ju av nya inlägg av en till synes pigg gubbe!
Ok, får väl prenumerera på nytt.

Det är här det händer! Och lite överallt annanstans än på sega Fotosidan. Har dock förnyat medlemskapet där, så något kommer väl så småningom, men då har det först varit här, och på Flickr och Tumblr, förmodligen även på Fejan. Så vill du veta lite mer om vad en till synes pigg gubbe har för sig, får du kolla här i bloggen. 🙂

Ja, men jag brukade ju få mejlaviseringar eftersom jag är prenumerant på din blogg. Jag tror det senaste jag fick var 15 nov, ”Sällskap i NYC”. Har du ändrat nåt?
FS kommer jag väl behålla så länge det är praktiskt att ha en portfolio att länka till. Det är inte FS som är seg för min del, det är jag själv. 😉

Jag ska kolla om jag ändrat något av misstag. Jag har väl FS för att ett stort antal bilder jag tagit bara finns i mina album där efter att två externa hårddiskar kraschat. Jag tycker väl att det är segt när ens bild ses av tio pers på tre dagar, när 60 personer har kollat och ingen orkat skriva någon kommentar. Jämfört med övriga sajter där det dels laddas upp massor av olika typer av bilder, foto, konst mm i ett högt tempo, och man får tjugo likes i ett huj (sen blir det inte så många fler, kanske p g a det stora flödet). På Flickr brukar jag få några få kommentarer, på Fejan ungefär lika många, och ett gäng likes.

Stängt för kommentering.