Kategorier
Stockholm

Älskar dig, mamma!

Tänkte sätta upp ett arbetsbord för återupptagna konstförsök men jag hittar inte den tänkta bordsskivan. Har kanske slängt den? Tja, så kan det gå.

Ägnar dagen åt en del djupa funderingar: när man tagit sig ett artistnamn och gjort sig känd under detsamma, använder man det privat också? Säger Diana Krall Elvis eller Declan till sin man Elvis Costello?

Inget fotograferande i helgen som var. För trött helt enkelt och det känns så här i slutet av höstterminen nästan som om jag skulle vilja gå i pension. Det har jag dock inte råd med, inte om jag vill fortsätta resa och det vill jag. Och det är bra för kreativiteten att vila sig i perioder.

mamma-barn-hjarta

Ett gäng fotorelaterade evenemang även denna vecka. Orkar jag gå på dem?

Är på väg mot 2000 följare på Tumblr, gäller att glädjas åt det lilla.

”Kaos i tunnelbanan”, en inte helt ovanlig rubrik numera, möter mig när jag kollar Aftonbladets sajt på morgonen. Då får man se när man är på jobbet.

http://oldnewyorklandia.tumblr.com/post/154341825364/ruth-orkin-two-ice-cream-salesmen-the-view-from

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016