Kategorier
Stockholm

Planerar för kaloribränning

Som vanligt går SAS ut med sin rea nu efter nyår. Jag har ju bokat NYC för april men är sugen på att åka även i höst. För att utnyttja de billigare priserna måste man boka före 10 januari. Jag vill dock vänta tills jag varit både i Berlin och New York för att kunna utnyttja de bonusnätter jag då samlat ihop samt kolla vad jag kan göra med min SAS Eurobonuspoäng. Ska flytta över fler MedMera-pinnar till SAS.

Börjar jobba på inköp av ny bäddmadrass, där problemet ju var leveransen som enbart sker på torsdagar dagtid och jag vill ju inte offra en semesterdag på att passa den. Nu visar det sig att företaget har en butik några kilometer bort så jag får ta mig dit och se vad de har på lager och sen eventuellt släpa hem paketet. Jobbigt säkert, och kanske inte tungt men otympligt,men jag har gjort sånt förut. Får se det som träning helt enkelt, några kalorier lär gå åt.

Kör en klippning först, och till sist. Har planerat det länge utan att få till det. Nu är det prio ett på dagens lista.

Nån centimeter snö täcker förortslandskapet och det är någon minusgrad.

Hade sex nya följare på Tumblr när jag vaknade i morse. Två av dem var porr, så de gick bort, men 2050 är de nu. Ska nog ta och rensa bort dem som bara har en avatar men inga bilder. Då kanske jag är tillbaka under 2000 igen.

Behandlingen tar cirka 50-55 minuter och kostar 100 kronor i Malmö. Göteborg och 125 kronor i Stockholm.

25% påslag för huvudstadsbor!

http://raincameracover.tumblr.com/post/155257275558

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017