Kategorier
Stockholm

2017 har börjat

Nyårsafton. Kollade Premier league. Käkade min oxfilé. Drack upp en flaska Vilarnau. Till sist slutade det smälla där ute och jag kunde gå och lägga mig. Kan inte klaga.

I dag vaknade jag kl 7. Var uppe en stund men det fanns ju ingen DN att läsa så jag gick och la mig igen. Sov till kl 10. Tog en promenad ner till Coop och kunde strax läsa en kvällstidning. Premier League-fotboll igen och jag cyklade 27 minuter på motionshojen mellan matcherna.

Diskade och käkade en sen kvällsmiddag. Blev påmind om Berlinboken, ska väl försöka ta en titt på den igen. Bilderna är inlagda, det är bara the finishing touches som saknas. Sen är det bara att hoppas att bildkvaliteten är bra när den tryckta boken så småningom kommer.

http://life.tumblr.com/post/155207987024/party-goers-enjoying-a-new-years-eve-celebration

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017