Kategorier
Stockholm

Nödutgång

Försöker bälga i mig te mot förkylningen men det går väl sådär. Får inte glömma att slänga ner en tub Treo i berlinpackningen. Eleverna snörvlar, hostar och nyser så det är inte lätt att bli frisk i den miljön.

Behöver också nya linser, brukar ha med mig ett reservpar när jag är ute och far, tveksamt om jag hinner få dem om jag beställer i dag. Gör ett försök men de vill att jag kommer in och får ögonen undersökta och då sket det sig. Har ingen tid överför sånt.

Drömmer under natten, första drömmen en riktig rysare, bokstavligt talat, om något hotfullt väsen som kunde ändra form och skepnad. Det har jag för att jag läst H P Lovecraft. Andra drömmen handlar om hur jag kliver på fel buss och åker åt helt galet håll. När jag tar mig för att fråga visar det sig att bussen tillbaka går nästa dag eller senare.

Fixade en så kallad digital brevlåda så nu kan jag få eventuell skatteåterbäring redan i början av april.

Tittar ut och ser en massa snö. Det var ju det jag sa för ett tag sen, vi har inte sett det sista av den varan än, det kommer bakslag för våren. Men särskilt kul känns det väl inte.

http://rusimages.tumblr.com/post/157449547293

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017