Kategorier
Stockholm

Kilpisjärvi

Samlade ihop lite ork för att efter jobbet ta mig till Galleri Axels Finissage-Lustrum. Men man är sliten, klev på T-Medis och hade ingen aning om åt vilket håll jag skulle gå. Hittade rätt till slut. Hämtade ut med medlemskort på Alex och kollade runt lite. Misha Pedan var där, förstod jag. Några kvinnor pratade om Kilpisjärvi, högt upp i Norra Finland, nära gränsen till Sverige. Har ett foto nånstans på min mamma när hon besökte just Kilpisjärvi år 1939 eller nåt.

Kul med lite inspirationsinput. Funderar på att besöka både Supermarket vid Telefonplan som street art-grejen (har glömt vad det hette), och lämna in trasiga X-T1:an på vägen nånstans. Bea sa att jag skulle komma in billigare på Supermarket med Axel-medlemskortet och det är ju värt att kolla.

Luktar bränt eller nåt, när jag kommer hem. Kan vara nåns skumma matlagning för jag hittar liksom ingen källa till lukten hos mig. Men det är en lite mysko odör som är snarlik elbrand med smält plast.

http://streetrebloggery.tumblr.com/post/158782596565

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017