Kategorier
Stockholm

Kulturlördag: Fotografiska, Omnipollo´s Hatt, Galleri Korn

Kulturlördag igen: Human Love av Ren Hang på Fotografiska. Lång kö där, men jag har ju kort så jag slinker in ganska smärtfritt. Knallar sen upp till Omnipollos Hatt för en lördagsöl, nu när man har läst att det är så nyttigt. Tar tuben ner till Hornstull och Galleri Korns 15 årsjubileum. Känner ingen där men det hindrar mig inte att konsumera lite salta pinnar och påskgodis till ett glas rosé. Swischar 150 stålar och får med mig en utställningskatalog hem. Vill ju stödja konsten.

Grått och fuktigt efter dimman som till stor del hunnit lätta. Ingen optimalt fotoväder men något blev det ändå.

Som jag trodde, kommer jag inte åt Viasat Premium längre så det är tji fotboll ett tag. När det börjar göra ont får jag väl ta tag i det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017