Regn över Manhattan

Det blev en regnig morgon. Efter frukost hastade jag bort till B&H för att köpa ett extra kamerabatteri och två minneskort. När jag kommer hem ser jag att jag lyckats köpa fel minneskort. Tillbaka igen för byte. När man handlar där går man till en disk och säger vad man vill ha. Man får ett kvitto och går sen ner och betalar för att på ett tredje ställe hämta det man köpt. Nu fick jag även erfarenhet av att byta vara. Vid det här laget har regnet upphört.

Under tiden står min ex-kollega Ola med son och väntar utanför Stumptown coffee rosters. Lite surr och varsina stora latte. Jag knallar sen ner till No Relation Vintage för att kolla efter jackor men kommer hem med en skjorta plus ett bälte. Det senare ingick i min plan. Har svårt att få igång fotandet, gillar ju inte mulet och grått egentligen.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/159982035754/bruce-davidson-view-of-statue-of-liberty-with

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Regn över Manhattan”

  1. Så gjorde man även i Moskva på 80-talet.
    Det har alltid funnits vissa likheter mellan stormakterna. 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.