Missnöje

Var lite missnöjd med mitt fotograferande i New York. Tyckte inte att jag fick egentligen någon bra bild alls. Ville ju inte upprepa mig själv och jag ville inte bara plåta människor på gatan, även om det blev en hel del sånt också.

Men så hittar jag nedanstående på ett av minneskorten och blev på lite bättre humör. Den här bilden representerar lite vad och hur jag vill fota. Ljuset på mannen där inne i mörkret är en sak, men jag gillar kompen med den avdelande gröna stolpen och det lysande guldgula till höger om den. Det senare vet jag inte vad det var för något.

 

Och den här svartvita bilden från Coney Island är jag också nöjd med. Kompen med bänkarna leder in mot mannen och moodet, det lite dystra.

Och två hyfsade bilder på en vecka är kanske att vara nöjd med ändå.

Snart helg, är inte särskilt fotosugen. Intressant att se när lusten kommer tillbaka. Och om.

http://koshigurajumy.tumblr.com/post/160256118040/poloniumtherapy-jacek-sołkiewicz

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Missnöje”

  1. Bild 2 skymtade jag på FS, hann bara inte kommentera men jag håller med dig. Mannen är bortvänd men ändå med i samma ram som resten av livet.

    Bild 1 hade för min del kunnat ta slut direkt till höger om det gröna. Visst skapar det gula en motvikt i kompet till mannens varma ton men det känns lite för blaffigt. Hade kanske hjälpt om man såg vad det var för nåt, då hade det fått ett eget ”innehållsvärde”.
    Men ”speglingsröran” till vänster är ju välfångad som vanligt.

  2. Din kommentar är den blott andra som tycker att högra delen av bild 1 kunde utelämnats. Jag gillar det abstrakta i den delen som motvikt till mannen vid bordet och ”speglingsröran”. Och just det gyllengula som man inte fattar vad det är. Blaffigt kanske, men att bara behålla mannen gör det hela till en alldeles för vanlig bild:-) Stort tack för kommentaren, Katja! Hade nästan börjat ge upp hoppet om den här bloggen 🙂 Hälsningar /Matti

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.