Blodskvätt x 2

I just discover your pics.
Excellent quality of work for all.
Congrats.
Patrice

Kul med lite uppmuntran!

Såg rullen Kingdom of heaven för tredje gången, med mycket blodskvätt och en kung bakom en mask. På dödsbädden fick man bakom masken se ett av lepra vanställt ansikte. Funderar alltid på vilken film som kom flest, denna eller Arn. Handlingen är i alla fall väldigt lika.

Kvällen efter ser jag filmen Solomon Kane. Massor av blodskvätt även här, också med en snubbe bakom en mask och ett nästan identiskt vanställt ansikte bakom. Bra med återvinning, antar jag. Noterade i efterhand att Max von Sydow var med på ett hörn.

Gårdagskvällens ölkväll, med mikrobryggeriet Savantgardes Carita, var en höjdare! Excellent öl, helt min smak, och mina fotobekanta Mackan, Martin, Lasse och Maria var där så jag fick sällskap.

Hagsätra 5:11 står det på displayen när jag kommer upp till plattformen och ska åka till jobbet. Klockan är 7:15 men sen ser jag att sommartidtabellen infördes den 23:e juni. Det kanske förklarar nånting?

https://experiencethelengion.tumblr.com/post/162282563032/asloversdrown-baiser-passage-versailles

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017